Joi, 13 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Sanatate prin aqua gym, un program educational impotriva sedentarismului

Sanatate prin aqua gym, un program educational impotriva sedentarismului

Email Imprimare

In perioada 14 august - 15 septembrie, The President Pool & Lounge deruleaza programul educational Sanatate prin aqua gym, un proiect care si-a propus educarea publicului larg in ceea ce priveste beneficiile din domeniul sanatatii pe care le aduce gimnastica acvatica. Lansarea proiectului a avut loc pe 14 august, la piscina din cadrul Centrului de Evenimente The President si a inclus un antrenament de aqua gym realizat de instructorul Eduard Balaita.

La activitatile de gimnastica acvatica ce au lansat proiectul au fost invitati sa participe iubitori ai activitatii in aer liber si abonati ai The President Pool & Lounge, clienti, jurnalisti si public larg.
Proiectul Sanatate prin aqua gym a fost creat din dorinta de a pune accentul pe o problema curenta a societatii moderne: lipsa de miscare ce afecteaza copii si adulti deopotriva; suntem mereu prea ocupati cu munca sau prea concentrati pe problemele cotidiene si uitam sa facem activitate fizica, devenim sedentari si acest lucru ne poate afecta sanatatea. Prin acest proiect vrem sa aratam ca putem respecta sfatul medicului de a face 30 de minute de miscare pe zi, chiar si in concediu sau in momentele de relaxare. Iar beneficiile aduse de sedintele de gimnastica acvatica sunt nepretuite: este printre putinele sporturi care solicita organismul fara sa-l supuna la un efort intens si il modeleaza armonios, fara efecte secundare, a declarat Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.
Printre partenerii media se numara si Dacic Cool si ACCMediaChannel.

Despre Aqua Gym
Gimnastica in apa, Aqua Gym sau Aqua Aerobic, cum mai este numita, este un tip de antrenament de impact scazut, dar care lucreaza intreg corpul, fiind benefic atat pentru dezvoltarea musculaturii, cat si pentru imbunatatirea rezistentei cardiovasculare. Gimnastica acvatica este potrivita copiilor, tinerilor, adultilor si batranilor, putand fi practicata in siguranta de femeile insarcinate si de persoanele care urmeaza programe de recuperare fizica.
 
Despre Corin Romanescu
CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA, fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. In ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si zeci de companii din sectorul privat. Este presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane. Este absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.

Despre The President Pool & Lounge
Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, The President Pool & Lounge face parte din Centrul de Evenimente The President, un grup special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.
The President Pool & Lounge ofera servicii de 5 stele in acest sezon estival: dusuri interioare si exterioare cu apa calda, 200 de vestiare cu cheie pentru depozitarea obiectelor personale, sezlonguri si umbrele de soare incluse in pret, tarife reduse pentru elevi si studenti, abonamente de sezon la preturi speciale.
Grupul dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10 si 24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma, cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, salonul Milano, cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, salonul Verona, cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta, cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona, cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia) si o piscina cu o capacitate de 300 de persoane (The President Pool & Lounge), deschisa in perioada mai - septembrie.

Detalii si rezervari:
Telefon: 0763.550.406, 0760.087.384, 0766.747.379
Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa: Bdul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.