Luni, 17 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Striga "Bingo" pentru o cauza buna!

Striga "Bingo" pentru o cauza buna!

Email Imprimare

1 octombrie este Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice. Din cele peste 3 milioane de persoane peste 65 de ani din Romania, una din doua se simte afectata de singuratate intr-o mai mica sau mai mare masura, potrivit unui studiu realizat de Gfk in 2015, la cererea Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. Joi, 4 octombrie, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei alaturi de Asociatia Niciodata Singur – Prietenii Varstnicilor, in parteneriat cu Uber, organizeaza Bingo for Good, un eveniment caritabil prin care isi propun sa aduca impreuna doua generatii si sa atraga atentia asupra situatiei dificile a batranilor din Romania.
Persoane aflate la prima si a treia tinerete, bunici si nepoti, vor striga impreuna "Bingo" la un joc gazduit de Romica Tociu si Cornel Palade, isi vor testa indemanarea la impletit si se vor putea plimba impreuna intr-o masina de epoca din anul 1940.
Participarea la eveniment se face pe baza de invitatie, care poate fi obtinuta pe 3 octombrie prin intermediul aplicatiei Uber, partener al evenimentului. Pentru a le obtine, utilizatorii vor putea sa comande (gratuit) miercuri una dintre masinile Bingo for Good din aplicatia Uber, doar intre orele 13.00 si 16.00. Odata ce comanda e plasata, o masina va aduce invitatia cu toate detaliile evenimentului. Pe baza ei, utilizatorii vor putea sa vina la evenimentul de pe 4 octombrie seara, singur sau alaturi de un bunic, parinte sau vecin varstnic. Mai mult, codul unic trecut pe invitatie le va asigura o cursa gratuita cu Uber catre si de la eveniment.
Mai multe detalii gasiti pe www.uber.com.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.