Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Ateliere demonstrative dedicate artei japoneze, la MNAR

Ateliere demonstrative dedicate artei japoneze, la MNAR

Email Imprimare

Sub indemnul Invatam … dintr-o privire! Muzeul National de Arta al Romaniei va invita sa luati parte, pe parcursul a doua weekenduri, la doua noi ateliere dedicate artei japoneze, ambele adresandu-se atat familiilor cu copii intre 10 si 14 ani (ora 11.00), cat si tinerilor si adultilor (ora 15.00). Atelierele au loc gratie unui parteneriat de doi ani dintre Muzeul National de Arta al Romaniei si BRD–Groupe Societe Generale, care urmareste finalizarea viitoarei expuneri de arta japoneza din cadrul Galeriei de Arta Orientala.

Programele prin care debuteaza parteneriatul constituie o noutate absoluta in ceea ce priveste activitatile pentru public concepute de colectivul Sectiei Educatie si se vor derula pe parcursul a doua weekenduri in luna decembrie a anului 2018, continuand in anul 2019 cu alte ateliere dedicate unor genuri artistice si tehnici orientale si extrem orientale care se vor regasi in expunerea permanenta a muzeului, tot cu sustinerea BRD.
MNAR si BRD-Groupe Societe Generale invita publicul curios sa experimenteze programe si ateliere indraznete, care incurajeaza curiozitatea, creativitatea si abilitatile manuale. Concepute pe categorii de varsta, ele permit participantilor sa experimenteze tehnici traditionale si sa se bucure de realele calitati relaxante, antistres ale acestora.

Sambata, 8 decembrie:
atelier de hartie de mana, sustinut de Moara de hartie
Cunoscuta pentru efortul sau de a asigura autenticitatea procedeelor demonstrate, Asociatia Moara de hartie a importat in mod exceptional pentru acest atelier cateva materiale traditionale nipone!
• Ora 11.00 – familii cu copii intre 10 si 14 ani
• Ora 15.00 – tineri si adulti

Sambata, 15 decembrie: atelier de gravura, sustinut de Andreea Teodorescu, restaurator specializat in grafica si pictura japoneza

Andreea a pregatit mai multe surprise, astfel incat fiecare participant sa poata imprima un fragment inspirat de o gravura din expozitie.
• Ora 11.00 – familii cu copii intre 10 si 14 ani
• Ora 15.00 – tineri si adulti
Locurile sunt limitate. Inscrierea pentru ambele ateliere se face pe adresa de mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Loc de intalnire: Salile Kretzulescu, vizavi de Biserica Kretzulescu
Cost: 15 lei/participant.
Mai multe detalii gasiti pe www.mnar.arts.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.