Marti, 20 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Arbori Batrani, Sa fie intuneric, da’ sa fie lumina!, conferinte la MTR

Arbori Batrani, Sa fie intuneric, da’ sa fie lumina!, conferinte la MTR

Email Imprimare

Muzeul National al Taranului Roman va invita in ziua de 15 decembrie la conferintele Irina Nemteanu - Resurse ale designului expozitional, orele 16:00 - 16:40, si Diana Culescu - Arborii protejati ai Bucurestiului: de la mit la realitate, orele 17:00 - 18:00. Prima conferinta Arbori Batrani este impartita armonios intre doua conferentiare care, in activitatea zilnica, abordeaza tematici regasite si in cadrul expozitiei: Irina Nemteanu, arhitect, si Diana Culescu, presedinte al Asociatiei Peisagistilor din Romania.

Irina este cea care va incepe dialogul si, pentru ca in prezent este arhitect proiectant preocupat cu interventiile in situri istorice, restaurarea monumentelor istorice, dar si design expozitional, allege firesc Resurse ale designului expozitional drept tematica. Orice dileme legate de rolul designului si al arhitectului in cadrul unei expozitii pot fi date cu grija la o parte cu ajutorul acestui demers al Irinei Nemteanu, demers nascut dintr-o curiozitate proprie a arhitectei de a determina o metodologie de proiectare.
Diana Culescu continua discutia cu subiectul Arborilor protejati ai Bucurestiului: de la mit la realitate. Diana este implicata in proiectarea si implementarea multor proiecte despre arhitectura peisajului si a planificarii urbane, deci poate expune intalnirea cu multi dintre Arborii Batrani, dar si cu spatiile verzi din Bucuresti.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.