Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private, la final

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private, la final

Email Imprimare

In perioada octombrie – decembrie 2018, Corin Romanescu si The President au derulat prima editie a Centrului de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private (CEPOEP), un program educational care si-a propus formarea tinerei generatii de specialisti in organizarea evenimentelor private. Pe durata proiectului, aproape 100 de persoane din diferite domenii de activitate s-au inscris si au putut participa la cursurile referitoare la organizarea evenimentelor private, derulate pe platforma www.corin-romanescu.ro.

Au fost organizate 6 cursuri online, pe durata a 6 saptamani, cu temele urmatoare:
1. Cum organizezi un eveniment reusit? Aspecte de luat in considerare. Tipuri de evenimente; evenimente private versus evenimente corporate. Principalele momente ale unui eveniment: pregatirea evenimentului, derularea, evaluarea si plata facturilor.
2. Conceptul unui eveniment: creativitate, culori, branding si alte elemente diferentiatoare; ce verifici la vizita de prospectie?
3. Cum pregatim si redactam un buget? Structura sa si principalele etape.
4. Calendarul unui eveniment – cum il pregatim si de ce? Tipuri de calendare.
5. Furnizorii unui organizator de evenimente: grafica, materiale promotionale, catering, sunet etc.
6. Invitatia: cum o creezi si o trimiti in cel mai scurt timp? Tipuri de invitatii si continut. Invitatii pentru evenimente coporate si pentru evenimente private – asemanari si deosebiri. Follow-up-ul – moft sau necesitate…
Cursurile s-au derulat saptamanal, in fiecare saptamana fiind activat cate un nou curs la care au avut acces toate persoanele inscrise, pe baza unei parole.
Domeniul organizarii evenimentelor private este foarte dinamic, avem mereu nevoie de profesionisti care sa-si doreasca o cariera in acest sector atat de dificil si frumos, in acelasi timp. De aceea, ne-a incantat interesul de care s-a bucurat prima editie a proiectului si speram sa fi contribuit si noi la formarea unei noi generatii de profesionisti in acest domeniu. Din acest motiv, desi prima editie a proiectului nostru Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP s-a incheiat pe 15 decembrie, am decis sa pastram cursurile active pana pe 15 ianuarie si disponibile pentru toti cursantii inscrisi, a declarat Corin Romanescu, CEO Centrul de Evenimente The President si Trainer CEPOEP.
Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private (CEPOEP) face parte din proiectele initiate si derulate de Corin Romanescu in parteneriat cu Centrul de Evenimente The President si se deruleaza in perioada octombrie – decembrie 2018. Proiectul s-a incheiat pe 15 decembrie, iar cursurile online sunt active pana pe 15 ianuarie 2019.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista noastra, Dacic Cool.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.