Luni, 26 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Noua oferta educativa a Muzeului National de Arta al Romaniei

Noua oferta educativa a Muzeului National de Arta al Romaniei

Email Imprimare

Odata cu al doilea semestru al anului scolar, Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) lanseaza programul educativ Invatam... dintr-o privire! conceput special pentru a sprijini invatamantul formal si activitatile din saptamana Scoala altfel. Dupa succesul inregistrat in perioada 6-9 februarie 2019 de programul Vacanta... ARTfel, dedicat copiilor intre 7 si 12 ani, MNAR revine cu o oferta educativa care se adreseaza profesorilor si elevilor din toate ciclurile.

Organizat pe cicluri - prescolar, primar, gimnazial, liceal - programul Invatam... dintr-o privire! este adaptat nevoilor specifice fiecarui grup de varsta. Vizitele interactive si atelierele creative folosesc contactul direct cu opera de arta originala si procesul de creatie ca modalitati de explorare a relatiei copiilor si tinerilor cu sine si cu lumea inconjuratoare, contribuind la dezvoltarea curiozitatii si a sensibilitatii estetice. Sustinute de educatori muzeali si artisti experimentati, programele sunt caracterizate de o abordare deschisa, bazata pe observatie, descriere, pareri si intrebari formulate in cadrul unor dialoguri ce contribuie la dezvoltarea gandirii critice prin joc si curiozitate.
Inscrierile la programele din oferta pentru semestrul al doilea al anului scolar 2018-2019 au inceput de luni, 11 februarie 2019, in limita locurilor disponibile. Programele se adreseaza grupurilor organizate de elevi si se desfasoara la cerere, in perioada 19 februarie – 15 iunie 2019. Durata programelor variaza intre 90 si 120 de minute. In functie de solicitari si disponibilitati, ele pot fi organizate si in perioada vacantelor scolare.
Mai multe informatii gasiti pe www.mnar.arts.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.