Sambata, 23 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Piata fotbalului de cartier in Bucuresti, conferinta la MTR

Piata fotbalului de cartier in Bucuresti, conferinta la MTR

Email Imprimare

Muzeul National al Taranului Roman va asteapta joi, 18 aprilie 2019, de la ora 18, la Clubul Taranului, la o noua intalnire din seria Conferintelor de la Sosea. Andrei Mihail, doctor in antropologie, lector SNSPA, va sustine conferinta Piata fotbalului de cartier in Bucuresti. Intrarea este libera.

La cum arata fotbalul de azi, Hagi, Balaci si Dobrin nu ar mai fi facut sport. Parintii nu si-ar fi permis, spunea mai demult proprietarul unei mici scoli de fotbal bucurestene. In umbra fostelor stadioane muncitoresti deschise fara restrictii vecinilor si copiilor din cartiere, fotbalul de azi ramane disponibil doar celor care si-l permit. Pornind de la istoria stadioanelor de uzina care impanzeau orasul, se va discuta despre viata sociala capitalista a fotbalului de cartier si despre transformarea sportului de masa intr-un produs tot mai putin accesibil multor bucuresteni. 
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.