Vineri, 22 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente CreateAthon® Romania - cat bine poti crea in 24 de ore?

CreateAthon® Romania - cat bine poti crea in 24 de ore?

Email Imprimare

Romania este singura tara din Europa care organizeaza, anul acesta, CreateAthon®, un maraton international creativ pro-bono de 24 de ore, in sprijinul organizatiilor non-profit. La CreateAthon® Romania vor participa peste 60 de voluntari, specialisti din zona de comunicare si advertising, care vor oferi gratuit timpul si expertiza lor pentru a imbunatati imaginea si strategia de comunicare a 10 organizatii mici din tara. Programul este derulat de Centrul de Resurse in Comunicare, cu sprijinul Kaufland Romania.

Din 6 iunie, s-a dat startul inscrierilor, atat pentru organizatiile care pot beneficia de serviciile gratuite, cat si pentru voluntarii care vor sa isi transforme creativitatea in fapte bune. Pentru a putea fi eligibile, organizatiile trebuie sa fi avut in 2018 un buget anual sub 100.000 de euro si sa deruleze programe cu beneficiari directi in domeniile sanatate, educatie, social, sport, cultura, viata sanatoasa sau mediu. Regulamentul programului, precum si formularul on-line de aplicare sunt disponibile pe www.createathon.ro. Termenul de completare este 30 iunie 2019.
Sustinem CreateAthon® pentru ca vrem sa oferim ONG-urilor nu doar programe de finantare pentru implementarea proiectelor, ci si transfer de cunostinte pentru dezvoltarea strategiei de comunicare si a culturii organizationale, elemente esentiale pentru asigurarea sustenabilitatii. Dupa multi ani de colaborare cu mediul non-profit din Romania, am regasit aceasta nevoie a organizatiilor de a invata sa se promoveze intr-un mod coerent si constant. Si pentru ca dorim sa ajungem cu acest program acolo unde este cea mai mare nevoie, incurajam sa aplice ONG-urile mici si cele care desfasoara proiecte in mediul rural, spune Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania.
In 25 octombrie 2019, intr-un eveniment care va dura 24 de ore, cele 10 organizatii selectate vor primi din partea echipelor de voluntari specialisti servicii creative profesionale, incluzand constructii de website-uri, materiale promotionale online si offline, strategie si campanii de strangere de fonduri sau alte servicii, de care ONG-urile au nevoie.
CreateAthon® este un eveniment international, dezvoltat in Statele Unite ale Americii. Din 1998 si pana astazi, evenimentul a luat amploare, mai mult de 100 de agentii, institutii de invatamant sau organizatii profesionale din Statele Unite si Canada organizeaza anual acest maraton creativ in sprijinul comunitatii.
Suntem foarte fericiti sa uram bun venit Romaniei in marea noastra familie! Miscarea serviciilor pro-bono este, cu siguranta, in crestere in Europa. Suntem bucurosi sa vedem ca profesionisti in marketing si comunicare isi unesc cunostintele pentru a aduce aceste servicii de voluntariat calificat ONG-urilor din Romania. Stim, din experienta, ca rezultatele muncii depuse in CreateAthon® vor schimba atat vietile organizatiilor, care vor primi aceste servicii pro-bono, cat si pe cele ale voluntarilor care isi vor oferi timpul, talentul si inimile in acest maraton. Abia asteptam sa vedem binele care se indreapta spre ei!, a declarat Teresa Coles, co-fondator CreateAthon® USA.
Pana acum, CreateAthon® a sprijinit peste 1.300 de organizatii non-profit in SUA, Canada si Puerto Rico, furnizand peste 3.500 de proiecte de comunicare si marketing.
Aflati mai multe despre CreateAthon® Romania, cel mai mare maraton creativ in sprijinul organizatiilor non-profit, pe www.createathon.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.