Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente The President continua programul educational de combatere a sedentarismului: Sanatate prin Aqua Gym

The President continua programul educational de combatere a sedentarismului: Sanatate prin Aqua Gym

Email Imprimare

In perioada iulie-septembrie 2019, The President Pool & Lounge continua proiectul de combatere a sedentarismului Sanatate prin Aqua Gym, un program lansat in 2018 cu scopul de a educa publicul larg in ceea ce priveste beneficiile pe care le aduce gimnastica acvatica in domeniul sanatatii adultilor si copiilor.
Editia a doua a proiectului va debuta joi, 11 iulie 2019, de la ora 14.30, la The President Pool & Lounge, Bd. Lacul Tei nr. 145, cu un antrenament de gimnastica acvatica realizat de unul dintre instructorii complexului The President. Atmosfera de distractie si vacanta va fi intretinuta de partenerii proiectului: DJ Nicolow, DJ Suru, DJ Avi Pasko si DJ Nicolle B.

Proiectul de educatie in domeniul sanatatii Sanatate prin Aqua Gym, editia a doua, va fi derulat in perioada 11 iulie - 15 septembrie 2019, la Centrul de Evenimente The President din Parcul Lacul Tei. Pe durata celor doua luni de activitate vor fi realizate periodic sedinte de aqua gym in piscina complexului, in functie de starea timpului, si vor fi transmise catre mass-media si publicul larg materiale informative referitoare la beneficiile si transformarile aduse in organism de activitatile de gimnastica acvatica.
La activitatile desfasurate in cadrul proiectului pot participa iubitori ai sportului, parinti, copii peste 14 ani, abonati ai The President Pool & Lounge, clienti si publicul larg.
In urma lansarii programului educational Sanatate prin Aqua Gym in 2018, am avut surpriza si bucuria de a constata interesul starnit de aceste activitati in aer liber in randul publicului larg, fie ca sunt clienti regulati sau ocazionali ai Centrului de Evenimente The President. De aceea, anul acesta am decis sa incepem proiectul mai devreme, inca din luna iulie si sa il continuam pe durata a doua luni, prin sedinte de aqua gym periodice, realizate in cursul saptamanii, in functie de cum ne va permite timpul. Ne straduim, astfel, sa venim in sprijinul tuturor celor interesati de mentinerea starii de sanatate prin miscare, punandu-le la dispozitie antrenamente de aqua gym fara costuri splimentare. De aceea, toti abonatii nostri beneficiaza de intrare gratuita la sedintele de aqua gym, iar cei care nu au abonament pot participa platind intrarea obisnuita la piscina (40 lei), a declarat Corin Romanescu, Owner al Centrului de Evenimente The President.

Despre Sanatate prin Aqua Gym
Proiectul de educare si promovare a sanatatii prin miscare cu titlul Sanatate prin Aqua Gym a fost lansat in 2018 sub forma unui program-pilot desfasurat timp de o luna, in perioada 14 august - 15 septembrie 2018. A doua editie a programului educational se desfasoara in perioada 11 iulie - 15 septembrie 2019 si si-a propus sa promoveze beneficiile aduse sanatatii de gimnastica acvatica, printr-o serie de sedinte de aqua gym desfasurate la The President Pool & Lounge, in cadrul Centrului de Evenimente The President. Pe durata proiectului vor fi transmise catre presa si publicul larg materiale informative referitoare la transformarile pe care gimnastica in apa le aduce asupra organismului, precum si alte materiale de interes general referitoare la combaterea sedentarismului.
Programul activitatilor de aqua gym va fi anuntat saptamanal sau bilunar pe pagina de Facebook si pe site-ul www.the-president.ro.
Abonatii The President Pool & Lounge beneficiaza de participare gratuita la toate sedintele de aqua gym.
Proiectul Sanatate prin Aqua Gym este sprijinit de 14 parteneri media: ACC Media Channel, Bucuresti Life, Bucurestii vechi si noi, Clarissa, Dacic Cool, Fashion8, IQool, Mujer, PRwave, Restocracy, Restaurante-Bucuresti.ro, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

Despre Corin Romanescu
Owner al Centrului de Evenimente The President si al Business Center The President, Corin Romanescu este un antreprenor cu peste 20 de ani experienta de leadership. Este presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane si Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti. In ultimii ani, Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale pentru sprijinirea tinerei generatii de profesionisti, precum Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP. In 2018, a initiat proiectul Sanatate prin Aqua Gym, un program ce pune accentul pe o problema curenta a societatii moderne: sedentarismul, alaturi de proiectul Vinum Et Carmina, un program educational axat pe sprijinirea culturii romanesti.

Despre The President Pool & Lounge
Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, The President Pool & Lounge face parte din Centrul de Evenimente The President, un complex special amenajat pentru evenimente private sau corporate de diferite dimensiuni.
The President Pool & Lounge ofera servicii de 5 stele in acest sezon estival: dusuri interioare si exterioare cu apa calda, 200 de vestiare cu cheie pentru depozitarea obiectelor personale, sezlonguri si umbrele de soare incluse in pret, abonamente de sezon la preturi speciale.
Grupul dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10 si 24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma, cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, salonul Milano, cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, salonul Verona, cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta, cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona, cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia) si o piscina cu o capacitate de 300 de persoane (The President Pool & Lounge), deschisa in perioada mai-septembrie.
Mai multe detalii gasiti pe www.the-president.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.