Duminica, 20 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Zilele Europene ale Patrimoniului, sarbatorite altfel, la Arhiva de Imagine a MTR

Zilele Europene ale Patrimoniului, sarbatorite altfel, la Arhiva de Imagine a MTR

Email Imprimare

Ca in fiecare an, in luna septembrie, se sarbatoresc Zilele Europene ale Patrimoniului. In acest an, tema Zilelor este Biblioteca si arhivele – comori ale patrimoniului cultural.
Muzeul National al Taranului Roman celebreaza acest eveniment in cadrul Zilelor Muzeului Taranului, aducand publicul aproape de Arhiva de Imagine a Muzeului National al Taranului Roman. Din pacate, zeci de mii de artefacte din colectiile documentare ale arhivei, precum si povestile de viata din spatele lor, sunt in pericol de degradare iremediabila, din cauza finantarii deficitare.

Veniti sa aflati de ce are nevoie o arhiva – si, in general, un muzeu – ca sa dureze si sa (ne) pastreze vii. Si de ce, uneori, numai oamenii nu sunt de ajuns. Se va vorbi deschis despre viata si moartea obiectelor la muzeu si va invitam sa aflati ce inseamna sa lucrezi cu patrimoniul, dincolo de ceea ce vedeti, in mod obisnuit, in cadrul expozitiilor.
Cand? Sambata, 14 septembrie 2019, orele 15.00-18.00.
Unde? Sos. Kiseleff nr. 3, pe peluza din fata Muzeului Taranului.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.