Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Teatrul Nottara lanseaza campania online S-auzim de bine!

Teatrul Nottara lanseaza campania online S-auzim de bine!

Email Imprimare

Teatrul Nottara lanseaza campania S-auzim de bine!, o retrospectiva optimista, care pune accent pe lucrurile bune care s-au intamplat in anul 2020. Campania va avea loc online, in perioada 4 decembrie 2020 - 8 ianuarie 2021, si isi propune sa ajute oamenii sa intre mai usor in spiritul sarbatorilor, prin 30 de povesti reale, aducatoare de speranta. Mesageri ai optimismului vor fi actorii: Laura Anghel, Razvan Banica, Ioana Calota-Philippide, Sorin Cocis, Corina Dragomir, Crenguta Hariton, Raluca Juganaru, Diana Roman, Filip Ristovski si Mircea Teodorescu, care va vor impartasi, pe rand, in fiecare marti si vineri, cate trei lucruri bune care s-au intamplat in 2020. Pentru ca impactul pozitiv al artei asupra starii de bine este cunoscut, filmarile au avut loc in Muzeul Colectiilor de Arta.
Decembrie este luna bucuriei si a sperantei. In trecut, le gaseam pe amandoua in sala de spectacol. Acest lucru nu este posibil acum, asa ca ne-am dorit sa gasim o metoda sa le “livram” oamenilor direct acasa. Este foarte important sa avem o stare de spirit buna in aceasta perioada, dar in avalansa de stiri cu tot felul de statistici, procente, previziuni economice sumbre, fake news si teorii ale conspiratiei, acest lucru este tot mai greu de realizat. Prin campania S-auzim de bine!, ne-am propus sa sporim cantitatea de optimism din social media, iar oamenii sa stie ca, daca vor si altfel de vesti, le vor gasi pe pagina de Facebook a teatrului nostru. Chiar si in cele mai grele perioade, lucrurile bune se gasesc la tot pasul. Trebuie doar sa ne dam voie sa le vedem!, a declarat Marinela Tepus, managerul Teatrului Nottara.
Actorii va vor da vesti bune din domeniul cultural, ecologie si din lumea animalelor, vor vorbi despre descoperiri si inventii si va vor aminti ca oamenii sunt, in esenta, generosi si creativi.
Filmarile vor fi postate pe canalele de social media ale Teatrului Nottara (Facebook, Instagram, Youtube) si pe site-ul institutiei: www.nottara.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.