Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Doua avanpremiere cu Serban Gomoi la Teatrul Nottara

Doua avanpremiere cu Serban Gomoi la Teatrul Nottara

Email Imprimare

In asteptarea Galei Premiilor UNITER, care va avea loc luni, 19 iulie, iubitorii de teatru au ocazia sa vada doua avanpremiere in care joaca Serban Gomoi, nominalizat in acest an la categoria Cel mai bun actor in rol principal: Capcana mortala si O haita de sfinti, spectacolul care i a adus nominalizarea pentru rolul Tanarul.

Capcana mortala de Ira Levin, un text montat pentru prima oara de Alexandru Mazgareanu in Romania, detine recordul de cea mai longeviva comedie thriller de pe Broadway, un hit absolut care s-a bucurat de aproximativ 1.800 de reprezentatii in primii patru ani. De asemenea, a avut patru nominalizari la Tony Awards, printre care una pentru Cea mai buna piesa.
Alaturi de Serban Gomoi, din distributia acestui spectacol fac parte actorii: Isabela Neamtu/Laura Vasiliu, Rares Andrici, Ada Navrot/Crenguta Hariton, Cristian Nicolaie/Alexandru Mike Gheorghiu.
O haita de sfinti este prima piesa publicata a dramaturgului Neil LaBute, cu titlul original Bash. La Teatrul Nottara a fost pusa in scena de Vlad Zamfirescu, care i-a distribuit in spectacol pe Serban Gomoi, Dan Bordeianu/Rares Andrici, Laura Vasiliu/Diana Roman. Cerasela Iosifescu/Luminita Erga.
Interpretarea lui Serban Gomoi in rolul Tanarului din spectacolul O haita de sfinti i-a adus in acest an o nominalizare la Gala Premiilor UNITER la categoria Cel mai bun actor in rol principal. Referindu-se la piesa lui Neil LaBute. Serban a spus ca este un text puternic si dureros, care vorbeste despre cele mai intunecate cotloane ale sufletului. Este inspaimantator sa crezi ca oameni simpli, ca mine si ca tine, oameni care aparent isi duc viata cat se poate de normal, ascund asemenea secrete.
Acestea sunt ultimele reprezentatii ale celor doua spectacole inainte de finalul stagiunii. Tot in acest weekend, la Teatrul Nottara, puteti vedea Lectia de Eugene Ionesco, regia: Felix Alexa si Thailanda de Dimitris Kechaidis si Eleni Chaviara, regia: Alexandru Jitea.
Biletele pot fi cumparate online pe www.nottara.ro sau de la agentia teatrului (Bd. Magheru nr 20, sect. 1, Bucuresti).

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.