Joi, 25 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni AVON te invita la teatru

AVON te invita la teatru

Email Imprimare

Piesa de teatru AVON este o piesa mai putin obisnuita, pusa in scena de Beatrice Rancea cu 13 oameni obisnuiti, dar cu un talent innascut pentru actorie. Este o poveste frumoasa despre iubire si succes, nascuta din dorinta de a impartasi cu ceilalti modul de viata pe care il imbratiseaza cu bucurie cei care traiesc Avon. Sunt povesti adevarate cu oameni care si-au schimbat viata in bine odata ce au ales sa se alature familiei AVON.

Sunt oameni care au incetat sa mai fie timizi si singuri, transformandu-se treptat in persoane pline de viata, cu venituri mai bune si mai sigure, putand oferi alte conditii copiilor si familiei lor. Sau tineri care reusesc sa-si castige independenta financiara si sa prinda aripi. Toate acestea corespund uneia dintre misiunile importante ale companiei AVON…
Ideea unei piese de teatru AVON s-a nascut tocmai din dorinta companiei de a multumi tuturor celor care li s-au alaturat in acesti 13 ani si de a oferi o oportunitate de traire si emotie, de bucurie si entuziasm, pentru orice om obisnuit care a visat sa fie pe scena. Aceasta piesa reflecta AVON in scene de viata firesti pentru cei 100.000 de reprezentanti AVON, precum si pentru cei care au ales sa li se alature.
Este un spectacol inedit pe care nu putem decat sa-l asteptam cu deosebit interes. Oricum este o noutate ca o companie sa-si serbeze aniversarea implicandu-se intr-un astfel de proiect cultural. Este insa normal ca aceasta initiativa sa vina din partea unei companii care a stiut sa creeze cu pasiune si curaj o familie de aproximativ 7 milioane de clienti si 100.000 de reprezentanti, pentru care a adus in primul rand normalitate si bucurie. Pentru AVON, implicarea culturala pare intr-adevar un gest firesc.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.