Joi, 25 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni "E 13, ce noroc!"

"E 13, ce noroc!"

Email Imprimare

In 20 mai 2010, a avut loc in Bucuresti premiera spectacolului de comedie E 13, ce noroc! in regia lui Beatrice Rancea, parte dintr-un proiect original si ambitios pe care AVON Romania il ofera tuturor celor care ii sunt alaturi de 13 ani. Spectacolul E 13, ce noroc! este o comedie spumoasa, cu scene firesti de viata, pusa in scena de Beatrice Rancea alaturi de 13 tineri boemi care si-au dorit sa devina actori.

De ce aceasta piesa? De ce AVON? Pentru ca de 13 ani AVON traieste in Romania o poveste de iubire si noroc. Iubire pentru frumos, noroc pentru ca ofera atator oameni obisnuiti sansa de a se afirma, de a-si descoperi talente si de a capata incredere in sine.
AVON Romania aniverseaza anul acesta 13 ani norocosi. Si pentru ca reprezentantii AVON vor sa le multumeasca tuturor celor care sunt alaturi de AVON de 13 ani s-au decis sa sarbatoreasca printr-un proiect original, o piesa de teatru, oferind o oportunitate de traire si emotie, de bucurie si entuziasm pentru orice om obisnuit care a visat la un moment dat sa fie pe scena.
Piesa norocoasa pleaca in turneu si va ajunge in alte 7 orase din Romania: Constanta (27 mai), Brasov (13 iunie), Iasi (20 iunie), Oradea (27 iunie), Timisoara (4 iulie), Ploiesti (9 iulie), Craiova (11 iulie).

www.13norocosiavon.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.