Luni, 1 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Concertul Deftones se deschide cu trupele romanesti White Walls si Implant pentru Refuz!

Concertul Deftones se deschide cu trupele romanesti White Walls si Implant pentru Refuz!

Email Imprimare

Implant pentru Refuz si White Walls sunt trupele romanesti care vor canta in deschiderea Deftones, pe 13 august, in cadrul Alternative Summer Day.
Implant pentru Refuz (IPR) este cea mai cunoscută formație de hardcore din Romania. A fost fondata la Timisoara in anul 1995, fiind initiatoare a genului hardcore crossover in Romania. Inca de la inceput, IPR a ales sa spuna lucrurilor pe nume, textele pe teme social-politice avand un puternic caracter protestatar. O prezenta constanta in cadrul festivalurilor rock, IPR a evoluat pe scenele TopT, Posada, Rock la Mures, Salvati Vama Veche, Peninsula, Fan-Fest etc. De asemenea, formatia si-a adus contributia la numeroase campanii si evenimente umanitare si sociale si a fost invitata sa cante alaturi de nume sonore ale rock-ului: Megadeth, Soulfly, Clawfinger, Deftones, 25 ta life, Sick of it all.

Formaţia de progressive metal White Walls, din Constanta, desi a implinit un an de la primul concert, se lauda, deja, cu o serie de succes nationale si internationale: locul 1 la The Battle Of Rocksin (aprilie 2010), locul 1 la Stufstock Newcomers (august 2010), locul 3 la Maximum Rock - Suport Pentru Underground (octombrie 2010), locul 1 la finala nationala Global Battle Of The Bands (noiembrie 2010), locul 1 la Best Metal Newcomer pe Metalhead.ro (februarie 2011), locul 5 la finala mondiala Global Battle Of The Bands, organizata in Kuala Lumpur - Malaiezia (februarie 2011). Albumul lor de debut, “Mad Man Circus”, aparut in octombrie 2010 a fost primit excelent de critici si de publicul larg. Acest lucru a dus la confirmarea White Walls drept prima trupa din Romania ce va canta la festivalul ProgPower Europe in octombrie 2011.
Fanii rockului de calitate sunt asteptati pe 13 august, la Bucuresti, in cadrul primei editii Alternative Summer Day sa ia parte la un spectacol incendiar cu hardcore american marca Deftones si rock alternativ romanesc.
Biletele s-au pus in vanzare pe 28 martie, iar pana pe 31 mai vor avea un pret promotional de 70 de lei si pot fi achizitionate prin retelele Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti, Myticket (Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu si BILETOO (reteaua librariilor Adevarul, Flanco, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Magazinul Unirea, Magazinul Victoria, Metrou Unirii 1 si online (pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.biletoo.ro)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.