Luni, 1 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Love Stories, la Teatrul Metropolis

Love Stories, la Teatrul Metropolis

Email Imprimare

Teatrul Metropolis va asteapta joi, 1 septembrie, la ora 19:00, la prima reprezentatie cu spectacolul Love Stories (Labirintul) de Radu F. Alexandru, cu participarea actorilor: Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Diana Cavallioti, Alexandru Pavel. Doua generatii, doua cupluri – parinti si copii, o emotionanta poveste a cautarilor de sine, un labirint al emotiilor si dramelor existentiale, un spectacol care vorbeste despre acceptare si autenticitate. Despre fascinanta relatie intre autor si personajele lui. Despre limite si despre tabuuri. Despre adevarul care surprinde si socheaza. De fapt, despre matricea existentiala a fiecaruia dintre noi. Loves Stories a luat Premiul pentru cea mai buna piesa romaneasca a anului 2010.
Mai multe detalii gasiti pe www.teatrulmetropolis.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.