Luni, 1 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Turneul Bobocilor 2011

Turneul Bobocilor 2011

Email Imprimare

Vara a trecut, bronzul de mare incepe si el sa paleasca, elevii s-au intors la scoala, iar studentii alearga dupa cazare... Nostalgia noptilor de vara cu petreceri pana in zori se instaleaza incet-incet... dar petrecerea continua la inceput de toamna! Asta pentru ca, in aceasta perioada, are loc evenimentul mult-asteptat al fiecarui inceput de an scolar si universitar, Balul Bobocilor. Un Bal care se poate transforma intr-un spectacol de neuitat!

Pentru elevi si studenti deopotriva, Balul Bobocilor este cel mai important eveniment social al anului. Mai ales ca, anul acesta, el se anunta a fi cu totul deosebit: sase artisti pornesc in Turneul Bobocilor si promit sa ridice salile in picioare!
Pe scena de la Balul Bobocilor 2011 ii puteti vedea pe Kamelia si George Hora, care aduc piesele ce au facut senzatie in topurile romanesti ale anului si care promit sa ridice la dans si cei mai severi profesori! Pentru un spectacol de zile mari, Sonny Flame, nominalizat pentru Best Clubbing Award la Romanian Top Hits, a pregatit piese incendiare si dansatori deosebiti. Un Bal dance se face cu Aimi, interpreta piesei Power of Goodbye, remixata special de catre Sak Noel, cel mai bine cotat DJ al momentului in clasamentele I-tunes. Pentru un show hip-hop adevarat, Eli, Mark si George Hora formeaza echipa perfecta! Cei trei ofera publicului cele mai originale rime, o atitudine si un sunet deosebit.
Pentru a-i avea ca invitati la Balul Bobocilor 2011, cei sase artisti pot fi contactati prin Club Management, pe adresa de e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numarul de telefon 0752 220 499.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.