Luni, 1 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Adela Popescu si Mihai Bendeac, in premiera Doi pe o banca, la Metropolis

Adela Popescu si Mihai Bendeac, in premiera Doi pe o banca, la Metropolis

Email Imprimare

Teatrul Metropolis va invita joi, 13, si vineri, 14 octombrie, la orele 19.00, la premiera spectacolului Doi pe o banca de Aleksandr Ghelman, sub indrumarea regizorului Emanuel Parvu. In prezenta a numeroase personalitati indragite de publicul larg, atat actori, cat si prezentatori de emisiuni, colegi ai celor doi protagonisti, Adela Popescu si Mihai Bendeac traiesc o emotionanta poveste in care adevarurile se dezvaluie greu, dureros, cu intensitate si umor. Doi pe o banca este un spectacol care uneste, pentru prima data, pe scena Teatrului Metropolis, doi tineri actori talentati: Adela Popescu si Mihai Bendeac.

Este vorba despre doua destine ciudate, frante, doua destine tragi-comice. Intalnirea acestor destine incepe cu machiaje puternice, cu minciuni mari si treptat se ajunge la adevar, la concret. Actorii pornesc de la haine multe si ajung la haine putine, sumare, pana cand sunt ei in adevar, a declarat Emanuel Parvu, regizorul spectacolului. 
Este un spectacol de o ora si jumatate, sustinut exclusiv de doua persoanje. Ajutati de scenariul exceptional scris si regia ofertanta, atat eu, cat si Mihai Bendeac trecem printr-o paleta completa de stari, de trairi. Este un spectacol pe muchie de cutit, care face trecerea de la ras la plans in doar o clipa, marturiseste Adela Popescu.
Mihai Bendeac declara ca este un spectacol al redescoperirii de sine. Nu este o comedie, asa cum poate s-ar fi asteptat multi, este un spectacol care invita la meditatie si redescoperire de sine. In special, doamnele vor fi cele care se vor regasi in piesa si carora, probabil, acest spectacol le va da un prilej de introspectie.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.