Luni, 1 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Noaptea muzicii de film

Noaptea muzicii de film

Email Imprimare

Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu, sector 4, organizeaza, in data de 29 octombrie 2011, de la orele 19.00, in Studioul de Concerte Mihail Jora al Societatii Romane de Radiodifuziune, concertul Noaptea muzicii de film.

Sub bagheta Directorului Muzical Aurel Manciu, venit pentru acest eveniment tocmai din Germania, Orchestra de Suflatori VALAHIA va sustine un concert de inalta tinuta. Programul serii va cuprinde teme muzicale din filme celebre, precum Piratii din Caraibe, James Bond, Robin Hood sau Moment for Morricone. Concertul va include atat muzica live, cat si proiectii de imagini reprezentative si se va bucura de o prezentare scenica inedita.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.