Luni, 1 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Concert extraordinar cu ocazia aniversarii Majestatii Sale Regele Mihai

Concert extraordinar cu ocazia aniversarii Majestatii Sale Regele Mihai

Email Imprimare

Pe 24 octombrie, de ziua Majestatii Sale Regele Mihai, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza, la Ateneul Roman, a patra editie a concertului caritabil in beneficiul tinerilor artisti de valoare sustinuti in programul Tinere Talente. Programul ce il va avea ca solist pe apreciatul violonist Remus Azoitei va cuprinde un repertoriu special, dedicat implinirii varstei de 90 de ani de catre Majestatea Sa.

Concertul va avea loc in prezenta Majestatii Sale Regele Mihai si a Altetelor Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei si Principele Radu.
Remus Azoitei, violonist recunoscut international pentru calitatile sale extraordinare si descris in paginile revistei The Strad drept un virtuoz creativ, cu suflet si tehnica fabuloasa, va concerta pe scena Ateneului Roman alaturi de Orchestra simfonica a Filarmonicii George Enescu. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Christian Badea, castigator al unui premiu Grammy, cu o vasta experienta la Opera Regala din Londra, Opera din Viena si Teatrul Metropolitan din New York si colaborari de lunga durata cu artisti precum Placido Domingo, Renée Fleming, Yo-Yo Ma si Midori.
Cu fondurile stranse la concertul din 2010, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a sprijinit, pe parcursul acestui an, 26 de tineri din programul Tinere Talente, muzicieni si artisti plastici, cu burse individuale in valoare de cate 2.000 de euro, programe de mentorat sustinute de nume consacrate ale artei si promovare in viitoarea cariera. Tinerii au fost selectati de jurii specializate formate din profesori si artisti si fac parte din elita domeniilor in care activeaza.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.