Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Loungerie II, in concert la Garage Hall

Loungerie II, in concert la Garage Hall

Email Imprimare

Loungerie II are loc acolo unde sunetul se infiltreaza fara preconceptii. Pentru mai multe explicatii despre ce inseamna starea Loungerie II vino pe 24 noiembrie ora 20.00 la Garage Hall si afla direct de la funky jazz, lounge status, experimental noise, noire lyrics and lovely hearty tongue si punky fingertips! Loungerie II a aparut intr-o prima formula la sfarsitul anului 2008. Proiectul este initiativa vocalistei Miss Tincea (Andreea Tincea). Piesele sunt compozitii originale, orchestrate de instrumentistii alaturi de care a avut ocazia sa cante de-a lungul timpului.

Trupa a trecut prin mai multe formule, pastrand tendinta fundamentala a pieselor: muzica lounge jazzy, potrivita pentru seri langa un pahar cu vin, dupa un spectacol de teatru sau balet. Actuala formula ii ofera nuanta momentelor de punk, spoken words, rock. La fel ca soparlele lounge, muzica produsa de acest proiect nu isi propune sa reconforteze, ci sa traverseze emotii. 
Formula actuala este compusa din: voce - Andreea Tincea, chitara - Catalin Lungu, tobe - Daniel Iliescu, chitara 2 si sunete - Dan Michiu, voce 2 si spoken word - Andrei Bucureci, bas - Doru Boeriu.
Muzica este rezultata din tendinta naturala de a aluneca spre ritmuri si acorduri jazzy. Nu poarta greutatea jazzului classic, insa ii paseste pe urme prin starea de spirit. Loungerie II e muzica de si cu poveste, tanara si indrazneata, la granita unor influente precum Tom Waits, Ella Fitzgerald, Tom Yorke, Fever Ray, experiment si libertate.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.