Luni, 1 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Only When I Dance, la MTR

Only When I Dance, la MTR

Email Imprimare

In data de 28 noiembrie, de la ora 19.00, British Council va invita sa vizionati la Muzeul Taranului Roman un documentar impresionant, Only When I Dance, care urmareste viata de zi cu zi a doi tineri dansatori, hotarati sa depaseasca prejudecatile care survin atunci cand incerci sa patrunzi in lumea elitei albe si bogate a baletului clasic.

Pentru Isabela si Irlan, dansul este singura cale de scapare din mahalaua orasului brazilian Rio de Janeiro. Cei doi dansatori de balet sunt prinsi intre doua lumi diferite: cea alba si bogata si cea plina de culoare, dar paupera, a periferiei. Visul celor doi este de a fi acceptati la o companie de balet nord-americana, dar vor fi oare munca si talentul suficiente pentru ca Irlan si Isabela sa invinga un destin potrivnic? Proiectia are loc in cadrul proiectului British Documentary, initiat de British Council Romania, care urmareste familiarizarea publicului roman cu cele mai bune documentare britanice contemporane, premiate sau nominalizate la Festivalul Grierson din Marea Britanie.
Proiectiile British Documentary se desfasoara in fiecare luni, la ora 19:00, pana pe 19 decembrie 2011, la Studioul Horia Bernea al Muzeului National al Taranului Roman, Str. Monetariei nr. 3. Intrarea este libera. Filmele sunt subtitrate in limba romana.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.