Luni, 1 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni "Cantec pe o stea", concert de colinde

"Cantec pe o stea", concert de colinde

Email Imprimare

Asociatia culturala HEART-CORE va invita miercuri, 14 decembrie, la concertul intitulat Cantec pe o stea, sustinut de Corul de baieti HEART-CORE, cor unic in Romania. Evenimentul va avea loc la ora 19:00, la Sala "Studioul de Opera" al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, din Strada Stirbei Voda Nr. 33, sector 1.

Concertul, realizat in colaborare cu organizatia Sehremes si web-designerul Laura Gavrila, va imbraca haina colindelor de Craciun si va fi insotit de video-proiectii, care vor creiona atmosfera placuta a sarbatorilor de iarna. De asemenea, va exista o tombola cu premii-surpriza, iar Mos Craciun va imparti cadouri tuturor copiilor prezenti. Organizatorii Corului de baieti HEART-CORE acorda o grija deosebita copiilor cu deficiente de vedere, motiv pentru care in cadrul evenimentului va exista si o interventie muzicala a acestora. Impreuna cu ei vom reusi sa intelegem si sa vedem lumea cu alti ochi. Evenimentul va putea fi urmarit si in direct pe internet, la adresa: www.coruldecopii.heart-core.org. Intrarea este libera!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.