Luni, 1 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Bijuterii muzicale

Bijuterii muzicale

Email Imprimare

Primaria Sectorului 4, in colaborare cu Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu sector 4, prezinta  concertul Bijuterii muzicale. Acesta va avea loc pe 27 decembrie  2011, orele 19.00, la studioul de concerte Mihail Jora al Societatii Romane de Radiodifuziune.
Va invitam la un regal de muzica clasica, intr-o varianta interpretativa de exceptie. Lucrari de Vivaldi, Bach, Mozart, Grieg, Brahms vor fi prezentate de European Royal Orchestra intr-o maniera unica, sub bagheta dirijorului Florin Ciofica.

European Royal Orchestra este prima orchestra particulara din Romania ce ii include pe cei mai buni studenti absolventi ai facultatilor de profil din tara si strainatate. Alaturi de acesti tineri, sunt incantati sa faca parte dintr-un proiect atat de ambitios si artisti profesionisti din orchestre de top din Romania  (Filarmonica George Enescu, Orchestra Nationala Radio, Opera Nationala Bucuresti).
Intrarea este libera.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.