Luni, 1 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni O noua editie a spectacolului "Hollywood Music in Bucharest"

O noua editie a spectacolului "Hollywood Music in Bucharest"

Email Imprimare

Centrul pentru Artele Spectacolului si Asociatia Culturala Teocta prezinta, in data de 28 martie, ora 19.00, la Sala Palatului din Bucuresti, cea de-a doua editie a indragitului spectacol Hollywood Music in Bucharest. Spectacolul introduce lumea fascinanta a cinematografiei prin bagheta celebrului Gottfried Rabl, dirijor permanent al Orchestrei Simfonice Radio din Viena. Cei 70 de instrumentisti ai European Royal Orchestra vor interpreta ritmurile desavarsite ale celor mai cunoscute coloane sonore. Atmosfera va fi intregita de proiectii video pe ecranele din spatele orchestrei, ce vor reda stralucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filme precum: Superman, Fantoma de la Opera, Titanic, Piratii din Caraibe, Cats (Memory), Dirty Dancing si multe altele. Imbinarea dintre clasic si contemporan va fi insufletita de prim-solista Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta, Daniela Vladescu, alaturi de primul cuplu de Pop opera din lume, Romeo & Julia Saleno.
Gottfried Rabl declara ca cea de-a doua editie Hollywood Music in Bucharest va fi un deliciu atat pentru impatimitii filmelor, cat si pentru melomani, reunind doua pasiuni sub un spectacol pe placul tuturor, plin de emotie si momente speciale.
European Royal Orchestra include cei mai buni studenti si absolventi ai facultatilor de profil din Bucuresti si din tara. Alaturi de acesti tineri fac parte din proiect instrumentisti si artisti profesionisti din orchestre de top din Romania (Filarmonica George Enescu din Bucuresti, Orchestra Nationala Radio, Opera Nationala Romana). Pe langa aceasta componenta de prim rang, Orchestra se poate mandri cu colaborari extinse cu mai multi producatori importanti de muzica din lume. De asemenea, se lucreaza numai cu profesionisti de talie internationala: orchestratori, dirijori, scenografi, ingineri de sunet.
Creata pentru a contribui la imbunatatirea calitatii industriei muzicale, Asociatia Culturala Teocta s-a implicat intens in viata culturala romaneasca, oferind spectacole de calitate pentru cei avizi de cultura si divertisment. Initiativa in propagarea culturii s-a manifestat si in domeniul pedagogic, asociatia infiintand si o scoala particulara de muzica.
Biletele pentru spectacolul Hollywood Music in Bucharest sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate cu Bilete.ro. Preturile biletelor sunt cuprinse intre 30 lei (categoria 4) si 100 lei (categoria VIP).
Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina http://acteocta.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.