Sambata, 30 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Concertul The Sound of Spring, o calatorie in lumea fascinanta a sunetelor

Concertul The Sound of Spring, o calatorie in lumea fascinanta a sunetelor

Email Imprimare

Asociatia Culturala Teocta si Cvartetul Maxim va invita joi, 5 aprilie, ora 19.00, la Sala Radio, sa vizionati un concert instrumental care inaugureaza sosirea primaverii. Aflat intr-o formula instrumentala inedita, pianul, flautul, acordeonul si contrabasul reproduc sonoritatile celui mai cantat anotimp, in concertul The Sound of Spring.
Carismaticul ansamblu propune publicului larg o calatorie in lumea fascinanta a artei sunetelor, prin alaturarea unora dintre cele mai valoroase si indragite creatii ale muzicii de balet, simfonice si camerale.

Astfel, programul concertului The Sound of Spring include pagini emblematice ale muzicii universale, apartinand atat compozitorilor Schubert, Ceaikovski, Liszt, Faure, precum si momente de mare inspiratie din creatia romaneasca: Constantinescu, Olah, toate acestea prezentate intr-o noua viziune sonora, spectaculoasa si atractiva.
Constituit in anul 2011, Cvartetul Maxim reuneste artisti de prim rang ai scenei concertistice romanesti. Pianistul Horia Maxim este unul dintre cei mai valorosi artisti ai momentului, desfasurand o intensa activitate concertistica, a carei faima rasuna peste hotare, in Europa si Japonia. Acesta este acompaniat de muzicieni de mare talent, precum Mihaela Anica, la flaut, care a acumulat o bogata experienta in strainatate. Fernando Mihalache da viata acordeonului prin calitatile sale remarcabile care ii permit sa abordeze o mare varietate de genuri si stiluri muzicale. Sandel Smarandescu, cu o impresionanta experienta in domeniul muzicii simfonice si camerale, activeaza in prezent ca membru al Orchestrei Nationale Radio din Bucuresti.
Asociatia Culturala Teocta a fost creata pentru a contribui la imbunatatirea calitatii industriei muzicale, din pasiune pentru arta. Aceasta s-a implicat intens in viata culturala romaneasca, oferind spectacole de calitate pentru cei avizi de cultura si divertisment. Initiativa in propagarea culturii s-a manifestat si in domeniul pedagogic, asociatia infiintand si o scoala particulara de muzica.
Biletele se pot procura prin Eventim, la casa de bilete a Salii Radio, magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.
Pretul unui bilet: 40 lei (categoria I) si 30 lei (categoria II).
Pentru mai multe detalii aveti la dispozitie pagina www.acteocta.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.