Luni, 1 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Avanpremiera spectacolului Investitia, la Clubul Taranului

Avanpremiera spectacolului Investitia, la Clubul Taranului

Email Imprimare

Compania de teatru SBaroc va invita luni, 27 februarie, ora 20.00, la Clubul Taranului din Soseaua Kiseleff nr. 3, la avanpremiera spectacolului Investitia. Piesa, dupa un text al dramaturgului Sebastian Ungureanu, este o comedie spumoasa inspirata de realitatile contemporane.  

Oamenii inocenti si creduli sunt de cele mai multe ori victimele inselaciunii in propriile lor sperante. De ei profita adesea cei care si-au facut din asta un scop in sine. Intr-o ambianta plina de umor, interpretii acestei originale comedii isi vor incanta spectatorii pe parcursul unei ore si jumatate, oferind momente pline de savoare artistica.
Montarea spectacolului a fost realizata de o echipa de artisti apreciati pe scena teatrului romanesc, regizorul Matei Varodo impreuna cu actorii Crina Matei, Tudorel Filimon, Viorel Paunescu si Catalin Mirea. Producator: Gabriel Martin.
Pretul unui bilet este de 25 lei.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.