Sambata, 6 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Remember Maria Tanase, la Teatrul Metropolis

Remember Maria Tanase, la Teatrul Metropolis

Email Imprimare

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, Teatrul Metropolis va face un cadou deosebit: Remember Maria Tanase, spectacol biografie in memoria inegalabilei artiste Maria Tanase. Spectacolul va avea loc duminica, 8 aprilie, de la ora 19.00, la Teatrul Metropolis. Timp de mai bine de o ora si jumatate, actrita Claudia Negroiu va aduce in prim-plan una dintre cele mai mari valori ale culturii romane, printr-o interpretare originala, in care creatia artistica este exprimata in felul cel mai pur cu putinta.
Despre Maria Tanase, cea care va ramane mereu tanara in inimile noastre, regizoarea si scenarista spectacolului, Malina Andrei, afirma: Maria Tanase a fost unica prin personalitatea sa artistica, prin stilul unei interpretari originale romanesti, prin stapanirea tehnicii vocale si cunoasterea temeinica a artei actorului. Ea nu reproducea pur si simplu un cantec, ci il crea din nou, de fiecare data, pe masura sentimentului ce o stapanea in momentul cantarii. La fel ca un actor intr-o piesa de teatru, ea pastra unicitatea dand limpezime stilului prin prospetime, fara a stirbi nimic din autenticitate.
Coloana sonora a spectacolului este semnata de Vasile Malic.
Intrarea este libera pentru pensionari, in limita locurilor disponibile. Accesul in sala de spectacole se face numai pe baza tichetului cu loc, ridicat, in prealabil, de la casa de bilete, prezentand  talonul de pensie.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.