Joi, 4 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Marea iubire a lui Sebastian, spectacolul inimilor care vor fi mereu tinere

Marea iubire a lui Sebastian, spectacolul inimilor care vor fi mereu tinere

Email Imprimare

Povestile de dragoste nu au fost niciodata mai frumoase atunci cand prind viata din prisma unor personaje reale precum scriitorul Mihail Sebastian si actrita Leny Caler, personalitati ale perioadei interbelice, interpretate cu maestrie celesta de actorii Marius Manole si Rodica Mandache in spectacolul de teatru Marea iubire a lui Sebastian. Textul spectacolului Marea iubire a lui Sebastian este inspirat din notitele lui Leny Caler, jurnalul lui Mihail Sebastian si din piesa Jocul de-a vacanta, iar interpretarea actorilor Rodica Mandache, Ana-Ioana Macaria, Istvan Teglas si Marius Manole inlocuieste orice miscare scenica si decor sofisticat.

Leny, ajunsa la varsta intelepciunii, il cheama pe Mihai in vis pentru a-si retrai fericirea din tinerete, perioada la care s-a oprit viata scriitorului. Iubirea lui Mihail Sebastian si a lui Leny Caler se compune din doua visuri: ambitia pura a lui Leny de a-l cuceri pe tanarul scriitor si dorinta nestinsa a lui Mihai de a-i fi aproape actritei. Arta, mai cu seama teatrul, a fost elementul-cheie al relatiei lor: Mihail Sebastian a creat Jocul de-a vacanta, iar Leny Caler a jucat rolul Corinei, in urma caruia actrita a capatat mai multi admiratori, iar Mihail Sebastian mai multe motive de tristete si framantari, reflectate in creatiile sale literare.
Spectacolul de teatru Marea iubire a lui Sebastian, cu actorii Rodica Mandache si Marius Manole, in rolurile principale, va avea loc joi, 22 august, ora 19.00, la Godot Cafe Teatru, str. Blanari nr. 14. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor la numerele de telefon 021.31.61.682 si 0736 414.244, zilnic, intre orele 12.00 si 19.00.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.