Joi, 4 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Marius Manole deschide stagiunea la Arcub

Marius Manole deschide stagiunea la Arcub

Email Imprimare

Marius Manole deschide stagiunea la Arcub ca unic protagonist in spectacolul Insemnarile unui nebun, ce va avea loc in zilele de duminica, 29 septembrie, si luni, 30 septembrie, la ora 20.00 la Teatrul Arcub, str. Batistei nr 14. Spectacolul Insemnarile unui nebun, in regia lui Felix Alexa, isi propune o incursiune ametitoare in lumile interioare ale functionarului Popriscin, trait (si nu jucat) magistral de Marius Manole, intr-un monolog de o ora si patruzeci de minute. Inspirat din nuvela marelui scriitor rus, spectacolul reuneste cuvantul si muzica, doua ramificatii pretioase ale unui „two-men show“ de proportii.

Compozitorul si violonistul Alexander Balanescu interpreteaza cu virtuozitate degradarea treptata a spiritului, osciland intre candoare si brutalitate. Iubirea platonica pentru fata directorului si trupul femeii adorate sunt sugerate prin note suave, usor nervoase. Insa cand umilul functionar ajunge in pragul nebuniei, arcusul pare ca sfasie vioara. Propiscin danseaza haotic pe muzica disperarii existentiale.
Jurnalul lui Propiscin este scris in convulsii, de o mana care se agata cu unghiile de ultimele farame de luciditate. Conturul logicii devine insa fluid si se revarsa dincolo de umanitate. Creta zgarie tabla, scaunele, podeaua si, in cele din urma, incretiturile sufletului. Pe masura ce protagonistul inainteaza in nebunie, timpul este mototolit si aruncat la cos.
Biletele sunt disponibile pe bilete.arcub.ro sau la casieria teatrului. Pentru mai multe informații contactați: 021.319.26.90/91 sau Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.