Joi, 4 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Marius Manole si Ilinca Manolache scot iubirea din tipare

Marius Manole si Ilinca Manolache scot iubirea din tipare

Email Imprimare

Prima reprezentatie a spectacolului Masculin-Feminin, scris si regizat de Lia Bugnar, din aceasta toamna, va avea loc marti, 8 octombrie, ora 19.00, la Teatrul de Comedie, str. Dumitru nr. 2. Masculin-Feminin este primul spectacol de teatru realizat de Asociatia INSPIRA, dupa o piesa scrisa de un autor roman, care ar trebui tradus in toate limbile pamantului si montat pe toate marile scene ale lumii. Acest autor se numeste Lia Bugnar. Din distributia spectacolului fac parte actorii: Marius Manole, Andrei Aradits, Ilinca Manolache, Laura Cret si Theodora Stanciu.
Spectacolul de teatru Masculin-Feminin, scris si regizat de Lia Bugnar, a avut premiera oficiala pe 20 mai 2013 la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Se intampla doar la teatru sa te duci cu asteptari, dar sa te intorci cu intrebari. Adevarurile prezentate pe scena te iau de guler si te scutura de toate inhibitiile si prejudecatile, despre tot ce te inconjoara si despre tot ce credeai sau nu credeai ca poate fi iubire. Teatrul nu are rolul de a rezolva probleme nationale, enigme politiste sau cancerul. Teatrul are puteri miraculoase in clarificarea unor ganduri si stabilirea relatiei cu tine. O piesa de teatru iti poate schimba perceptia asupra unor lucruri esentiale, prin situatiile deloc firesti pe care le expune.
In spectacolul Masculin-Feminin, iubirea apare in cele mai puternice forme ale ei, dar nu iubirile din basme, ci iubirile crude din viata deloc ideala pe care o traim in secolul acesta. Nu este nimic amplificat in realitatea povestilor Liei Bugnar. Intamplarile sunt autentice si te trec prin mai multe stari: mai intai esti contrariat, apoi negi, apoi esti curios, apoi esti intelegator si empatic.
Piesa scrisa si regizata de Lia Bugnar este despre acceptarea schimbarii si despre iubirea nemarginita. Masculinul si femininul merg dincolo de simple delimitari gramaticale, spre un razboi al conceptelor si al dominarii, spre o eterna cautare a fericirii in altceva decat suntem.
Biletele sunt disponibile la casieria teatrului si online pe site-ul bilete.ro. Pentru mai multe informatii sunati la 0213.159.137.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.