Joi, 4 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Deseori neobservat, spectacol la Teatrul Mignon

Deseori neobservat, spectacol la Teatrul Mignon

Email Imprimare

Teatrul Mignon va invita luni, 18 noiembrie, ora 19.30, la piesa de teatru Deseori neobservat, inspirata de romanul Leaganul respiratiei, scris de Herta Muller. Deseori neobservat este un spectacol-document in care regasim bucati de istorie, farame de suflete si ruine de speranta pe scena groazei fiecarei secunde in plus de viata. Istvan Teglas joaca rolul unui tanar captiv in lagarul nazist, pentru care unica salvare a realitatii atroce o constituie intalnirea cu amintirile sale.
Piesa de teatru Deseori neobservat este o dramatizare a romanului Leaganul respiratiei, scris de Herta Muller, iar initiatoarea proiectului teatral este regizoarea Amalia Olaru. Din distributia spectacolului fac parte actorii Istvan Teglas si Cristi Gheorghe. Spectacolul Deseori neobservat este o co-productie Teatrul Tabu si Teatrul Mignon.
Numarul locurilor este limitat, de aceea este recomandat sa faceti o rezervare telefonica la numarul 0726.243.907 sau electronica: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Biletele se pot achizitiona si online de pe site-ul iabilet.ro. (Foto: Anca Robu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.