Joi, 4 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Bilete pentru concertul caritabil de Craciun organizat de Montessori Romania

Bilete pentru concertul caritabil de Craciun organizat de Montessori Romania

Email Imprimare

In data de 23 decembrie 2013, Asociatia Montessori Romania organizeaza un concert caritabil de Craciun. Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor din Bucuresti, cu incepere de la ora 11.00. Vor participa coruri de copii care vor interpreta cantece traditionale de Craciun.
Pretul unui bilet pentru acest eveniment este de 15 lei daca este achizitionat pana in data de 5 decembrie. De asemenea, prin biletul achizitionat pana la aceasta data spectatorii vor avea o reducere de 5% la atelierele organizate de Asociatia Montessori.

Biletele de intrare pentru acest concert pot fi achizitionate prin transfer bancar sau prin depunere in contul bancar RO77BRDE441SV88433974410, deschis la BRD Société Générale.
Plata trebuie confirmata prin transmiterea copiei ordinului de transfer la adresa de e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Biletele vor fi trimise de la aceasta adresa, putand fi imprimate sau pot fi ridicate direct de la Casa de Bilete a Palatului Copiilor.
Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul oficial al asociatiei, www.montessoriromania.org/eveniment. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.