Joi, 4 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Marius Manole face regulile in Noi4

Marius Manole face regulile in Noi4

Email Imprimare

Spectacolul de teatru Noi4, cu Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar in rolurile principale si Marius Manole in rol esential, se va juca vineri, 7 februarie, ora 19.30 la Clubul Taranului , str. Monetariei nr. 2 (0788452485) si duminica, 9 februarie, ora 22.00 la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari nr. 14 (tel. 0736.414.244).
Noi4 este un spectacol care face parte din proiectul Teatrul nu e o cladire, sustinut de Lia Bugnar si Marius Manole, iar in 2012 a fost desemnat cel mai bun spectacol in cadrul Festivalului de teatru independent Undercloud.
Merita sa vedeti piesa "cu buget mic" Noi4. Nu oricine poate juca aceasta piesa, scrisa aproape impecabil de Lia Bugnar.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.