Sambata, 30 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Sarea in bucate la Carnavalul International al Copiilor de la Venetia

Sarea in bucate la Carnavalul International al Copiilor de la Venetia

Email Imprimare

Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia, in colaborare cu Teatrul pentru Tineret si Copii Gong din Sibiu, participa, la invitatia Fundatiei Bienalei de la Venetia, la cea de-a 5-a editie a Carnavalului International al Copiilor, cu o serie de reprezentatii scenice ale basmului romanesc, intitulate Sarea in bucate/Sale, zucchero e miele. Acestea sunt dedicate tinerilor si copiilor si se vor desfasura, intr-un decor special amenajat, in perioada 22 februarie - 4 martie 2014, in Pavilionul Expozitiilor din aria Giardini della Biennale.

Inspirandu-se din basmul omonim, spectacolul Sarea in bucate este adresat tuturor, dar mai ales tinerilor, care vor invata sa aprecieze mai mult valorile morale si sentimentele umane: cinstea, sinceritatea, harnicia si cumintenia. Participarea Romaniei la acest eveniment va fi completata de o serie de ateliere de creatie dedicate scolilor si familiilor, intitulate Micii papusari. Participantii vor primi elemente stilizate, care se vor transforma, dupa imaginatia si creativitatea fiecaruia, in papusi si marionete, ce vor putea sa fie luate acasa sau expuse la fata locului.
Astfel, reprezentantii Romaniei la Carnavalul Copiilor de la Venetia propun urmatorul program:
- spectacole desfasurate pe scena centrala a Pavilionului Expozitiilor in zilele de: duminica, 23 februarie, ora 11.00; luni, 24 februarie, ora 15.00; marti, 25 februarie, ora 15.00; miercuri, 26 februarie, ora 15.00;
- ateliere de creatie desfasurate in sala dedicata Romaniei, dedicate familiilor: duminica, 23 februarie, ora 16.00; dedicate grupurilor scolare: luni, 24 februarie, ora 10.00; marti, 25 februarie, ora 10.00; miercuri, 26 februarie, ora 10.00; vineri, 28 februarie, ora 10.00.
Evenimentul este organizat de Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia, alaturi de Teatrul pentru Tineret si Copii Gong din Sibiu, cu sprijinul Institutului Cultural Roman din Bucuresti.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.