Sambata, 30 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Istvan Teglas face teatru cu gust

Istvan Teglas face teatru cu gust

Email Imprimare

Teatru La Masa va invita marti, 25 februarie, ora 19.30, la Ceainaria Serendipity, str. Dumbrava Rosie, nr. 12, la spectacolul de teatru Chutney, cu Istvan Teglas si Valentina Popa in rolurile principale. Chutney este un proiect teatral produs de Teatru La Masa, un concept initiat de Vitalie Bichir, care uneste literatura, actoria si bucataria internationala sub umbrela teatrului independent.

Istvan Teglas este singurul actor de origine maghiara care a facut performanta pe scena Teatrului National in spectacolul de teatru-dans D’ale noastre, regizat de Gigi Caciuleanu, si Revizorul, in regia lui Felix Alexa.
Dupa Marius Manole, Istvan Teglas este al doilea actor care joaca trei spectacole de teatru in aceeasi zi, actorul fiind admirat de public in productii diversificate: de la teatru de camera, teatru-dans, teatru de bar, teatru conventional si teatru de ceainarie, din a carui categorie face parte si spectacolul Chutney, care reprezinta intalnirea dintre arta culinara si cea teatrala sub forma unui cooking-show sau a unor pagini desprinse din literatura vietii.
Accesul la spectacolul Chutney se face in baza rezervarilor la numerele de telefon 0743.283.342, 0747.013.106.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.