Joi, 4 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Concertul caritabil "Primavara vine-n tara!", organizat de Fundatia Montessori

Concertul caritabil "Primavara vine-n tara!", organizat de Fundatia Montessori

Email Imprimare

In luna martie, Fundatia Montessori din Romania va invita la un nou concert caritabil, Primavara vine-n tara!. Sambata, 22 martie, cu incepere de la ora 11.00, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti sunteti asteptati, cu mic, cu mare, la un spectacol cu formatiile de copii laureate la concursurile internationale - Ritm, Adagio si As.
Preturile biletelor sunt intre 15 si 25 de lei, iar fondurile obtinute vor fi utilizate pentru primul centru educational Montessori gratuit pentru copii. Pretul unui bilet pentru acest eveniment este de 15 lei, daca este achizitionat pana in data de 15 martie. De asemenea, prin biletul achizitionat pana la aceasta data spectatorii vor avea o reducere de 5% la atelierele organizate de Asociatia Montessori.

Biletele de intrare pentru acest concert pot fi achizitionate prin transfer bancar sau prin depunere in contul bancar RO77BRDE441SV88433974410, deschis la BRD Société Générale. Plata trebuie confirmata prin transmiterea copiei ordinului de transfer la adresa de e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Biletele vor fi trimise de la aceasta adresa, putand fi imprimate. Biletele pot fi cumparate si in reteaua www.vreaubilet.ro si de la Caseria Palatului National al Copiilor.
Pentru mai multe detalii, puteti contacta Fundatia Montessori prin intermediul e-mail-ului, scriind la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau sunand la numerele de telefon 0754.090.912 sau 0749.095.144.

Despre Fundatia Montessori din Romania
Misiunea Fundatiei Montessori din Romania este de a sprijini acest tip de pedagogie prin oferirea de mijloace necesare, in termeni operationali, organizatorici si financiari, prin finantarea formarii profesionale si a schimburilor de experienta, prin dotarea cu materiale pedagogice si prin informarea publicului interesat de pedagogia Montessori. Valorile pe care le promoveaza fundatia sunt cele care duc spre indeplinirea misiunii propuse, si anume: respectarea integritatii si a unei politici comune tuturor participantilor la acest proces; solicitarea sprijinului actorilor implicati in acest proces si a celor care il pot sprijini; profesionalism la standarde internationale superioare.
Website-ul fundatiei: www.montessoriromania.org
Pagina de facebook a fundatiei: www.facebook.com/fundatia.montessoridinromania

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.