Sambata, 30 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Multe aplauze pentru spectacolul caritabil organizat de Fundatia Montessori!

Multe aplauze pentru spectacolul caritabil organizat de Fundatia Montessori!

Email Imprimare

Sambata, 22 martie, la Palatul Copiilor din Bucuresti a avut loc spectacolul caritabil Primavara vine-n tara!, organizat de Fundatia Montessori din Romania. Multi parinti, majoritatea insotiti de copiii lor, au tinut sa urmareasca evolutia protagonistilor de pe scena. Alaturi de cantece si dansuri interpretate de grupuri de copii prescolari, am putut aplauda grupurile de copii Ritm, As si Adagio, recunoscute si premiate la numeroase concursuri internationale. S-a cantat muzica moderna, dar si traditionala si s-a dansat pe coregrafii elaborate si spectaculoase.

Participantii la spectacol au avut parte si de o intalnire cu Andra Gogan, fetita care este vocea unor indragite personaje de desene animate din seriale difuzate pe Disney Junior, printre care Printesa Sofia Intai si Doctorita Plusica. Andra a cantat si a dansat pe scena alaturi de membrii trupei sale de dans, Amicii. La final, a acordat autografe la standul Editurii Litera, care publica povestile Disney insotite de audiobook-uri.
Cu ocazia concertului am aflat, de asemenea, mai multe lucruri despre pedagogia Montessori si despre planurile pe termen scurt si mediu ale Fundatiei Montessori din Romania. Toate fondurile stranse cu ocazia acestui spectacol vor fi utilizate pentru dotarea primului Centru Educational Montessori din Romania, la care copiii vor avea acces in mod gratuit.
Spectatorii au avut ocazia sa participe la o tombola cu premii in participari la Atelierele de pedagogie Montessori si au primit carti educative din partea Editurii Litera (Colectia Discovery).

Despre Fundatia Montessori din Romania
Misiunea Fundatiei Montessori din Romania este de a sprijini acest tip de pedagogie prin oferirea de mijloace necesare, in termeni operationali, organizatorici si financiari, prin finantarea formarii profesionale si a schimburilor de experienta, prin dotarea cu materiale pedagogice si prin informarea publicului interesat de pedagogia Montessori. Valorile pe care le promoveaza fundatia sunt cele care duc spre indeplinirea misiunii propuse, si anume: respectarea integritatii si a unei politici comune tuturor participantilor la acest proces; solicitarea sprijinului actorilor implicati in acest proces si a celor care il pot sprijini; profesionalism la standarde internationale superioare.
Website-ul fundatiei: www.montessoriromania.org
Pagina de facebook a fundatiei: www.facebook.com/fundatia.montessoridinromania.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.