Joi, 4 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Italia - Comoara lumii, la Palatul Copiilor

Italia - Comoara lumii, la Palatul Copiilor

Email Imprimare

Palatul National al Copiilor are onoarea de a va invita marti, 8 aprilie 2014, la ora 16.00, in Sala Mare, la spectacolul Italia - Comoara lumii. Realizat in cadrul proiectului cultural-educativ Ocolul Pamantului in 80 de minute, spectacolul de anul acesta continua o initiativa de succes inceputa in 2001. Parteneriatul cu Ambasada Republicii Italiene in Romania, de care se bucura editia 2014, ca si prezenta unor invitati si colaboratori de inalta tinuta profesionala aduc plus de valoare spectacolului.
Daca vreti sa cunoasteti Italia sau sa faceti o calatorie imaginara in aceasta frumoasa tara, sa asculati muzica ori sa vedeti dansuri specifice acestui spatiu, va asteptam la Palatul National al Copiilor. Va fi cultura italiana, spectacol cu muzica, dans si culoare!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.