Sambata, 6 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Premiera la Teatrul de Emotie

Premiera la Teatrul de Emotie

Email Imprimare

Sambata, 5 aprilie 2014, la Teatrul Andrei Muresanu din Sf. Gheorghe are loc o dubla premiera: aparitia celui mai nou teatru, Teatrul de Emotie, al carui director este Laurentiu Calomfirescu, precum si cea a spectacolului Simfonie pentru flaut si... nimeni, dupa Gheorghe Truta. Acest spectacol se va juca si in Bucuresti si este o coproductie intre Teatrul de Emotie si Teatrul Andrei Muresanu din Sf Gheorghe. Din distributie fac parte Mihaela Subtirica si Ion Marinescu Turla. Scenografia este semnata de Gabi Stamate, iar regia de Laurentiu Calomfirescu. O comedie in care aveti parte de povesti, emotii si trairi, ceea ce toata lumea asteapta de la TEATRU.

Printre partenerii media ai acestui eveniment se numara Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Radio Romania 3Net, precum si revista noastra, Dacic Cool, si ARENA Communications.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.