Duminica, 24 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni In parc cu Istvan Teglas, invitatie la teatru

In parc cu Istvan Teglas, invitatie la teatru

Email Imprimare

Duminica, 11 mai, ora 19.00, sunteti invitati la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari nr. 14, unde va avea loc comedia In parc, scrisa si regizata de Radu Iacoban, cu Ana Ularu si Istvan Teglas. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor la numerele de telefon 0736.414.244/ 0213.161.682, zilnic intre orele 12.00 si 19.00.

Veti vedea practic patru piese de teatru, toate bine segmentate intr-un ceas si, in afara de situatiile care starnesc rasul, veti fi partasi la faptele unor oameni care au influentat vietile generatiilor stravechi, oameni despre care aflam din manuale de gimnaziu sau de pe google. Regizorul a gandit cele patru roluri feminine, se pare, pentru a fi jucate de doua actrite: Rodica Lazar si Ana Ularu, pastrand rolurile masculine exclusiv actorului Istvan Teglas.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.