Sambata, 30 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Doamna fara nimeni, cu Rodica Mandache si Marius Manole

Doamna fara nimeni, cu Rodica Mandache si Marius Manole

Email Imprimare

Spectacolul Doamna fara nimeni, regizat de Diana Mihailopol, cu Marius Manole si Rodica Mandache, va avea premiera joi, 22 mai, ora 22.00, la Godot Cafe-teatru, str. Blanari, nr. 14. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor prealabile la numerele de telefon: 0213.161.682 si 0736.414.244. Tanara regizoare Diana Mihailopol realizeaza a doua uniune artistica dintre doua generatii diferite pe scena teatrala – Rodica Mandache si Marius Manole, doi actori al caror oras natal e Iasiul si pe care ii apropie pasiunea si dragostea nesfarsita pentru meseria lor.

Diana Mihailopol a obtinut premiul UNITER pentru regia celui mai bun spectacol de teatru radiofonic Doua nuvele de Mihail Bulgakov – spectacol in care Marius Manole a avut rolul principal. Marea iubire a lui Sebastian, cel mai apreciat spectacol al regizoarei, cu aceleasi roluri principale, a fost invitat la Berlin in cadrul Zilelor Culturii Romanesti din ianuarie 2014.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.