Duminica, 24 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Concert de vara pana-n seara!

Concert de vara pana-n seara!

Email Imprimare

De o buna bucata de vreme, Fundatia Montessori, care sustine si dezvolta metoda pedagogica Montessori in Romania, organizeaza, o data la cateva luni, un spectacol caritabil sustinut de catre copii. In data de 15 iunie, incepand cu ora 11.00, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti va avea loc un eveniment asemanator: concertul caritabil intitulat Zi de vara pana-n seara. Copiii vor dansa pe scena balet si dans de caracter si vor interpreta cantece corale. Printre interpreti vor fi si copii laureati la concursuri internationale. In plus, concertul va beneficia de participarea extraordinara a trupei de balet Arabesque, a trupei La Silphide si a formatiei corale Adagio.

Realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si cu Palatul National al Copiilor, concertul va numara printre participanti si copii de la gradinitele Montessano si Montessori Edu din Bucuresti. Sunt asteptati mai ales parinti sau bunici cu copii din Bucuresti si din alte localitati, dar si alti iubitori de muzica, spectacol si frumusete.
Fondurile care se vor strange cu ocazia acestui concert vor fi folosite pentru crearea primului Centru Montessori gratuit pentru copiii inzestrati si talentati.
Biletele pentru concert pot fi achizitionate de pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casieria Palatului National al Copiilor, de pe site-ul www.startickets.ro sau de pe site-ul www.montessoriromania.org, iar pretul unui bilet este de 15 lei.
Dacic Cool este partener al acestui eveniment, la fel ca la concertele precedente.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.