Duminica, 24 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Doamna fara nimeni, cultura nocturna cu Marius Manole

Doamna fara nimeni, cultura nocturna cu Marius Manole

Email Imprimare

Spectacolul Doamna fara nimeni, regizat de Diana Mihailopol, cu Marius Manole si Rodica Mandache, va avea a treia reprezentatie duminica, 8 iunie, ora 22.00, la Godot Cafe-teatru, str. Blanari nr 14.
Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor prealabile la numerele de telefon: 0213.161.682 si 0736.414.244.
Tanara regizoare Diana Mihailopol realizeaza a doua uniune artistica dintre doua generatii diferite pe scena teatrala - Rodica Mandache si Marius Manole -, doi actori al caror oras natal e Iasiul si pe care ii apropie pasiunea si dragostea nesfarsita pentru meseria lor.Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.