Miercuri, 27 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Amiaza jocurilor de emotie cu Rodica Mandache si Marius Manole

Amiaza jocurilor de emotie cu Rodica Mandache si Marius Manole

Email Imprimare

Joaca era probabil cea mai frumoasa indeletnicire a meseriei noastre de copil, pe care o practicam cu o mare seriozitate. Acum am crescut, seriozitatea a ramas, iar jocul e doar o amintire pe care o mai vedem pe rafturile magazinelor sau in parcul de copii. Actorii nu au renuntat la joaca. Ei trebuie sa ramana vesnic tineri si sa se joace pentru ca noi sa ne simtim iar puri, inocenti si veseli.
Spectacolul Doamna fara nimeni, regizat de Diana Mihailopol, cu Marius Manole si Rodica Mandache, va avea o noua reprezentatie sambata, 28 iunie, ora 15.00, la Godot Cafe-teatru, str. Blanari, nr. 14. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor prealabile la numerele de telefon: 0213.161.682 si 0736.414.244.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.