Sambata, 30 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Concertul de Craciun al Fundatiei Montessori din Romania

Concertul de Craciun al Fundatiei Montessori din Romania

Email Imprimare

La fel ca in fiecare an, Fundatia Montessori din Romania a organizat un concert de Craciun, aceasta fiind a patra editie a evenimentului. Duminica trecuta, pe 14 decembrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti, timp de aproape doua ore, copiii, parintii si bunicii din public s-au bucurat de spectacolul oferit de protagonistii de pe scena. Acestia au fost atat copii de la gradinitele Montessori din Bucuresti, cat si membrii ai grupurilor de copii care activeaza la Palatul Copiilor.

Grupul vocal Adagio ne-a incantat cu colinde si alte cantece pentru copii, dansatorii grupului Arabesque si ai grupului Dinamic au avut numere complexe de dans, cu coregrafii premiate international, iar copiii din ansamblul Romanasul ne-au delectat cu dansuri populare traditionale romanesti. Nu s-au lasat mai prejos copiii de la gradinitele Montessori Edu si Montessano si de la Centrul de Excelenta Montessori, care au interpretat cantece pentru copii in limbi straine si dansuri potrivite cu varsta lor.
A fost o zi foarte frumoasa la Palatul Copiilor, o zi speciala, in care toti copiii, atat cei de pe scena, cat si cei din public, s-au bucurat de un spectacol adevarat si in care am simtit cu totii apropierea sarbatorii Craciunului. Scurta prezentare a metodei Montessori si a istoricului acestei pedagogii a venit in intampinarea celor care au dorit sa afle mai multe despre acest sistem. La final a fost organizata o tombola, cu sprijinul Editurii Litera, sustinator fidel al evenimentelor Fundatiei Montessori.
Dacic Cool a fost partener media al acestei manifestari, la fel ca la editiile trecute.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.