Duminica, 24 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Piesa pentru frate si sora, la Teatrul National Bucuresti

Piesa pentru frate si sora, la Teatrul National Bucuresti

Email Imprimare

In ajunul sarbatorilor de Craciun, bucurestenii sunt invitati la o piesa asemeni unei cutii de bomboane invelite in poleiala colorata. Va invitam sa descoperiti sortimentele teatrale oferite de Tennessee Williams in cea mai sincera opera a sa - Piesa pentru frate si sora, care va avea ultima reprezentatie duminica, 21 decembrie, ora 20.00 la Teatrul National Bucuresti, Sala Mica.

Responsabil de rolul masculin al spectacolului, Istvan Teglas declara despre importanta publicului in Piesa pentru frate si sora: Intalnirea cu spectatorul la aceasta piesa este una foarte importanta, si ma refer la intalnirea care trece dincolo de simpla vizionare a acestui spectacol. Aceasta piesa imi reaminteste cel mai mult de responsabilitatea pe care trebuie sa o am fata de spectator. Este o piesa puternica si ma obliga sa caut un scop -adica cel din afara piesei-, scopul meu personal pentru care ma aflu aici in seara asta in fata spectatorului. E greu sa reflectezi asupra acestui lucru pentru ca iti cere sa fii sincer, iar sinceritatea nu e intotdeauna placuta. Invitatia care se adreseaza spectatorului la inceputul spectacolului este una aparent simpla, de a-si imagina lumea celor care sunt pe partea cealalta a scenei. Imaginatia este un cuvant cheie deoarece va fi firul rosu a intalnirii noastre pe parcursul spectacolului. Este o piesa atipica unde toti avem cate un rol, mie mi s-a dat rolul de a fi actor in aceasta seara, iar spectatorului de a fi spectator. Nu e un lucru usor nici unul nici altul, mai ales daca te identifici cu celalalt.
Regia spectacolului este semnata de Iris Spiridon. Distrubutia este formata din Ioana Marcoiu si Istvan Teglas. Scenografia este creata de Cristina Milea. Piesa pentru frate si sora face parte din programul 9G la TNB - Noua generatie de creatori.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.