Vineri, 5 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Castigatorii Premiilor Muzicale Radio Romania 2015

Castigatorii Premiilor Muzicale Radio Romania 2015

Email Imprimare

3 Sud-Est, Directia 5, Delia si What's Up au fost printre castigatorii Premiilor Muzicale Radio Romania care a avut loc aseara. Peste 30 de artisti si trupe au intrat in competitia pentru cele 14 trofee oferite de postul public pentru performantele de anul trecut. Trupa 3 Sud-Est este marele castigator al Premiilor Muzicale Radio Romania obtinand trofeul Artistul anului, dar si premiul pentru cel mai bun cantec pop cu piesa Emotii.
Este un premiu care ne onoreaza cu adevarat si ne bucuram. Multumim, pe aceasta cale, Radio Romania, pentru promovare, a spus Laurentiu Duta.
Pe aripi de vant a Deliei este cea mai buna piesa a anului 2014. Tot Delia a fost desemnata si cea mai buna interpreta.

Cu doua premii au plecat acasa si cei de la Voltaj, cel mai bun artist pop-rock si cel mai bun cantec pop-rock. Este vorba despre piesa De la capat, care va reprezenta Romania la Eurovision.
Premiul pentru debut a mers la trupa Maxim, in timp ce Trofeul pentru cel mai bun mesaj a ajuns la What's Up.
Cel mai bun compozitor al anului 2014 a fost desemnat Adrian Sana. Apreciez acest lucru si vreau sa va multumesc din suflet pentru ca difuzati muzica pe care eu o compun, a declarat Adrian Sana.
Mircea Vintila a primit distinctia Omul cu Chitara, iar Premiul pentru intreaga cariera i-a revenit lui Horia Moculescu. (Foto: Alexandru Dolea)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.