Luni, 13 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni O emisiune care face diferenta: Diferente si Esente, la Realitatea TV, sambata (10:40) si duminica (10:40 si 17:40)

O emisiune care face diferenta: Diferente si Esente, la Realitatea TV, sambata (10:40) si duminica (10:40 si 17:40)

Email Imprimare

In lumea grabita de astazi, toata lumea cauta informatii rapide, scurte sau prescurtate, reduse la esential, mai ales cand este vorba despre stiri. Este de inteles, insa de multe ori retinem informatii trunchiate, incomplete sau jumatati de stiri. Mai ales atunci cand dai de un subiect interesant, care te priveste direct si despre care nu stii prea multe, parca ti-ai dori sa-l aprofundezi mai mult, sa afli mai multe despre el.
Faptul ca audienta emisiunii Diferente si Esente de pe Realitatea TV a cunoscut o crestere constanta demonstreaza din plin tocmai acest lucru. Drept urmare, de la o editie pe saptamana, emisiunea a ajuns acum la trei editii pe saptamana: sambata si duminica de la ora 10:40 si duminica de la ora 17:40.

In aceasta emisiune cu durata de 10 minute sunt prezentate informatii importante, din diferite domenii (sanatate, produse naturale, turism, design etc.), unele fiind mai putin cunoscute marelui public. Tocmai de aceea, prin formatul sau, emisiunea este extrem de utila celor interesati de a-si imbunatati stilul de viata si de a afla lucruri noi. Caci o anumita companie, un anumit brand sau business poate comunica si explica mai bine anumite aspecte in cadrul acestei emisiuni decat intr-un spot publicitar. Emisiunea fiind sub forma de interviu, invitatul (fie ca este vorba despre reprezentantul companiei, fie de un specialist in domeniul de activitate al acesteia) are timpul necesar pentru a aprofunda mai mult un anumit subiect, de a scoate in evidenta avantajele unui produs sau ale unui serviciu.
Orele de difuzare a emisiunii nu sunt alese in mod intamplator. Sambata si duminica, oamenii se trezesc mai tarziu, iau micul dejun mai tarziu decat in timpul saptamanii, iar in jurul pranzului au un rastimp pentru a se delecta cu un subiect interesant prezentat la televizor. De asemenea, duminica dupa-amiaza este un alt moment de relaxare, prielnic unei reprize de TV cu teme incitante.
Pentru perioada care urmeaza, in editia sa de duminica dupa-amiaza, emisiunea Diferente si Esente le propune telespectatorilor un serial despre medicina traditionala indiana, medicina Ayurveda. Acest sistem nu este foarte bine cunoscut la noi, in comparatie cu alte terapii traditionale alternative, precum medicina chinezeasca, despre care stiam destul de multe chiar si inainte de 1989, insa el are tot mai multi adepti. Medicina Ayurveda este deosebit de complexa si poate mai greu de inteles la o privire superficiala. Acest sistem filosofic intelege altfel fiinta umana, astfel ca si vindecarea bolilor este abordata in cu totul alt mod decat suntem obisnuiti. Tocmai de aceea, o serie de emisiuni in care specialistii in fitoterapie si in medicina ayurvedica sa prezinte diferite aspecte ale acestui sistem este mai mult decat binevenita.
Tamaduitorii indieni pun accentul pe plante si pe combinatia acestora in prevenirea si in tratarea afectiunilor si bolilor. De aceea, toate preparatele ayurvedice sunt 100% naturale, fiind obtinute din pulbere de plante – fie din frunze, fie din radacina, fie din fructe. Se stie faptul ca plantele medicinale care cresc in regiunea in care ne nastem ne ajuta cel mai mult din punctul de vedere al sanatatii. Cu toate acestea, uneori avem nevoie de un leac care vine din alta parte, de peste noua mari si noua tari, dupa cum spun si povestile cu apa vie sau cu alte leacuri-minune. In India cresc unele plante pe care nu le intalnim in Europa. Acolo, climatul este complet diferit, astfel ca ele sunt supuse altor conditii climaterice, mai dure.
Probabil ca aceasta este una din explicatiile faptului ca ele contin unele principii vii, unele substante active pe care nu le gasim la plantele noastre. De aceea, uneori, in unele afectiuni, aceste plante indiene, studiate cu atentie de catre tamaduitorii locali vreme de sute si de mii de ani, ne pot fi de mare ajutor. Asadar, daca doriti sa aflati prin ce se diferentiaza un produs, un servicu, un brand, de altele din acelasi domeniu, daca doriti sa aflati, din surse credibile si bine documentate, lucruri interesante despre subiecte care va privesc direct, va invitam sa urmariti emisiunea Diferente si Esentesambata si duminica de la 10.40, precum si duminica de la ora 17.40, pe Realitatea TV. Emisiunea este difuzata in direct si la radio Realitatea FM. Daca ratati cumva emisiunile, le puteti urmari integral, inregistrate, pe site-ul oficial www.diferentesiesente.ro, precum si pe pagina de facebook asociata www.facebook.com/diferentesiesente. Vizionare placuta!

Incepand din 28 aprilie 2017, emisiunea Diferente si Esente poate fi urmarita pe Realitatea TV vineri, de la ora 17:40, sambata, de la ora 10:40 si de la ora 16:40, si duminica, de la ora 10:40 si de la ora 16:40.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.