Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni De 1 martie, Nicu Alifantis si Orchestra de Camera Radio, la Sala Radio

De 1 martie, Nicu Alifantis si Orchestra de Camera Radio, la Sala Radio

Email Imprimare

Miercuri, 1 martie, ora 19.00, Nicu Alifantis va aduce un martisor muzical inedit la Sala Radio, intr-un concert-spectacol alaturi de Orchestra de Camera Radio si de Corul Academic Radio! De profesie grec, cum ii place sa se prezinte, Nicu Alifantis vine la Sala Radio cu ultimul sau proiect, Simphonicu, care propune o irezistibila si rafinata intalnire intre folk si muzica simfonica.

Un experiment deja foarte apreciat de melomani si care pe 1 martie va prinde sunet intr-o formula extinsa: pe langa echipa binecunoscuta formata din Nicu Alifantis (voce, chitare acustice, rezophonic, ukulele, washboard), Virgil Popescu (dirijor, bass acustic, vocal), Razvan Mirica (chitare acustice, doublesix, nashville tuning, vocal) si Mihai Nenita (vioara & amp, vioara cu goarna - vioara Stroh), pe scena vor urca si Orchestra de Camera Radio, si Corul Academic Radio, pregatit de dirijorul Ciprian Tutu. Programul serii va cuprinde piese semnate de Nicu Alifantis.
Compozitor, interpret, instrumentist, aranjor, editor, producator, actor si poet, Nicu Alifantis a sustinut in diverse formule peste 5.000 de concerte si 60 de turnee in tara si in strainatate, a cantat in deschiderea concertului lui Bob Dylan la Bucuresti in 2010, a realizat muzica a peste 100 spectacole de teatru.
Concertul poate fi ascultat in direct pe toate frecventele Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical din tara si in streaming live pe internet pe www.radioromaniacultural.ro si www.romania-muzical.ro.
Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, in benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio.
Pentru alte informatii legate de Orchestrele si Corurile Radio consultati site-ul www.orchestreradio.ro
Organizator: Radio Romania.
Parteneri: Hotel Mercure, Ayurmed, ARENA Communications si Dacic Cool.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.